moldova russian united kingdom
Bine ați venit
Lumineco Loading

Despre companie

Despre Compania noastră

Lumineco Electric SRL - începând cu anul 2008 se bucură de o dezvoltare dinamica in domeniul iluminației. Specializată în furnizarea directă a tehnicii și a echipamentului de iluminat, compania ocupă poziții ferme și sigure în domeniul respectiv pe piața Republicii Moldova și României.

Obiectivul principal al companiei - este promovarea tehnologiilor moderne de economisire a energiei în domeniul iluminării de uz casnic și industriale.

Cu scopul cooperării pe termen lung cu clienții săi, compania în mod continuu se dezvoltă prin îmbunătățirea procesului de producție și controlului calității, totodată menținând o politică rezonabilă de stabilire a prețurilor fără transformarea afacerii într-o goană oarbă după profit.

Fiind titular al mărcii LUMINECO™, compania vă oferă condiții flexibile de cooperare, precum o gamă largă de produse de calitate înaltă la cele mai avantajoase prețuri angro și cu amănuntul. Produsele LUMINECO™ se produc la uzine moderne de specializare îngustă în China sub supraveghere strictă și în conformitate cu Standardele europene de securitate și calitate. În cursul anilor de dezvoltare brand-ul LUMINECO™ a cucerit recunoașterea și încrederea multor clienți.

În asortimentul oferit veți putea găsi tot ce aveți nevoie pentru casă, birou, întreprindere și iluminare a străzilor: becuri cu LED, lămpi, benzi, module, proiectoare și luminare COB LED, becuri fluorescente economice, becuri cu halogen, becuri incandescente, surse de alimentare pentru LED, sisteme de iluminare cu LED și multe altele.

Vă invităm să vizitați showroom-ul nostru la adresa: municipiul Chișinău, strada Mesager, 1A