moldova russian united kingdom
Bine ați venit
Lumineco Loading

Brand-ul nostru

În anul 2013 brandul LUMINECO împlinește 5 ani, însă istoria sa a început în anul 2008: tocmai atunci a fost înființată compania S.R.L. LUMINECO ELECTRIC, ce se specializează în vânzarea produselor electrice de iluminat. Timp de un an jumătate de lucru compania s-a plasat pe una dintre cele mai înalte poziții de pe piața în domeniul produselor electrice și de iluminat conlucrând cu așa producători, ca Teb Elektrik, Viko, Panlight, EKF, General Electric, Osram, Philips; și, mai mult ca atît prima a promovat pe piață produsele Horoz Electric. Paralel cu majorarea vânzărilor s-a extins și geografia de distribuție a mărfurilor: la finele anului 2010 compania era prezentă în cea mai mare parte a republicii. Tocmai atunci a fost luată decizia de a crea brandul propriu în domeniul produselor electrice de iluminat, și pe piață în premieră au apărut mărfurile LUMINECO.

La început asortimentul era compus numai din câteva poziții de becuri; însă, cum putem vedea astăzi, Lumineco nu numai a cucerit un segment semnificativ din piață și s-a plasat printre liderii producătorilor de produse electrice de iluminat, dar tot odată continuă să majoreze gama cu produse noi și să implementeze diferite tehnologii noi.

Marca comercială Lumineco într-un termen foarte scurt s-a plasat pe cele mai mari segmente de piață, unde a contribuit la formarea unei imagini pozitive între consumatori. Formula succesului este una simplă: specialiștii creează, selectează și foarte minuțios evaluează fiecare produs înainte de a fi realizat, datorită acestor măsuri produsele Lumineco sunt apreciate pentru un nivel neschimbat al calității înalte.

O perioadă semnificativă pentru brandul Lumineco a fost anul 2010. Atunci, spre etapa finală a ”Programului național de conservare a energiei pentru anii 2003-2010”, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Nr. 1078 din 05.09.2003, a crescut semnificativ cererea la surse economice de iluminat. Reacționând la schimbările de pe piață, în anul 2011 în gama produselor de iluminat Lumineco au apărut și becurile cu LED-uri, producerea căror pe viitor a devenit una din principalele direcții de dezvoltare a companiei.

Astăzi gama produselor Lumineco cuprinde un număr vast de produse de iluminat, ce include becuri economice cu LED-uri și compacte fluorescente, becuri cu halogen, becuri fluorescente, becuri cu incandescență, corpuri de iluminat cu destinație industrială, și multe altele. În timpul de față se dezvoltă activ producerea corpurilor de iluminat cu LED-uri cu destinație industrială.

Geografia distribuirii produselor din brandul Lumineco cuprinde practic tot teritoriul Republicii Moldova, de asemenea o parte din România și continuă să se extindă. Astăzi la sigur putem spune, că în orice raion al Moldovei consumatorul poate găsi pe rafturile magazinelor specializate mărfurile din gama Lumineco.

Lumineco nu este numai garanția calității și un asortiment vast de mărfuri, dar și producere modernă cu multe descoperiri noi aplicate. Un excelent exemplu poate servi cucerirea segmentului econom al pieței produselor cu LED-uri în anul 2013. Selectarea riguroasă a funcțiilor și controlul strict al calității au permis creare unei serii noi a becurilor cu LED-uri cu un cost redus, ce nu au concurenți pe piața produselor de iluminat cu LED-uri.

Lumineco întotdeauna este onest cu partenerii: căci numai în așa caz businessul se dezvoltă cu succes. Relațiile de afaceri ale companiei cu partenerii sunt întotdeauna reciproc avantajoase și poartă un caracter de lungă durată. Lumineco tot timpul a prețuit loialitatea clienților săi și a făcut tot posibilul pentru o dezvoltare reciprocă a afacerilor.

Actualul Lumineco – este brandul, ce s-a recomandat ca un partener de încredere și ca etalon al calității produselor. Perseverența, exigența și meticulozitatea ajută compania să perfecționeze procesul de producere, să controleze calitatea, să urmeze o politică de preț corectă, și nu a permis transformarea businessului într-o cursă oarbă după profit. Strategia de dezvoltare a companiei este determinată atât de cerere, cît și de progresul științifico-tehnic în domeniul iluminări cu LED-uri. Din acest motiv produsele brandului Lumineco nu numai reflectă așteptările clienților, dar uneori sunt net superioare acestora.

Fiind în permanentă căutare de parteneri onești cu perspectivă, îi invităm pe aceștia spre o colaborare reciproc avantajoasă.

Vă invităm să vizitați showroom-ul nostru de pe adresa: str. Mesager, 1A, mun. Chișinău