moldova russian united kingdom
Bine ați venit
Lumineco Loading

Livrare şi achitare

Dupa plasarea comenzii, consultantul nostru va va contacta pentru a confirma comanda si a specifica termenul de livrare.

Costul livrarii in raza orasului Chisinau:
- 50 lei pentru comenzi mai mici de 299 lei;
- GRATUIT pentru comenzi mai mari de 299 lei;
- GRATUIT + 5% REDUCERE pentru comenzi mai mari de 999 lei.

Costul livrarii in afara razei orasului Chisinau trebuie sa fie negociat cu consultantul.

Livrarea comenzilor in raza orasului Chisinau se efectueaza:
- luni - vineri: de la 10:00 pana la 17:00;
- sambata: de la 10:00 pana la 14:00;
- duminica - zi libera;
- zile libere de sarbatori - livrarea nu se efectueaza.

Livrarea in raza orasului Chisinau se va efectua in termen de 24-48 de ore din momentul plasarii comenzii. Comenzile primite in ajunul sau in zilele nelucratoare (vineri dupa-amiaza, sambata, duminica) si in zilele legale de sarbatoare vor fi procesate in prima jumatate a zilei de luni, sau in prima jumatate a zilei lucratoare ce urmeaza zilei de sarbatoare.

Modalitati de plata
Acceptam achitarea la livrare in numerar si prin transfer bancar. Va rugam sa indicati modalitatea de plata in mentiunile comenzii.
Achitarea prin transfer bancar se realizeaza conform notei de plata expediata de consultantul nostru. In cazul achitarii prin transfer, livrarea se face numai dupa receptionarea platii.

Atentie! In cazul in care livrarea a fost efectuata, dar cumparatorul refuza sa primeasca marfa, care este in stare buna si corespundе specificatiilor tehnice mentionate in comanda, costul livrarii indicat in factura trebuie sa fie achitat de cumparator in orice caz.

Va rugam sa verificati integritatea produselor la primirea comenzii!